Njemački partner u projektu Ekspertska migracija – Medical Park klinike

Našeg partnera Medical Park klinike karakteriše jaka veza između prvoklasne medicine i terapije sa ambijentom koji odgovara nivou sa četiri zvezde.

Kako bi obezbedili da se pacijenti osećaju dobro sobe su uređene po ugledu na hotelske sobe, a servis i usluge su na međunarodnom novou. Ukoliko se odlučite da radite za Medical Park raditeće na predivnim lokacijama kao što su predivni i bajkoviti položaj na jezeru kao i mesta u podnožju bavarskih Alpa, centralni položaj u Berlinu, Minhenu i Nirnbergu.

Ono što je DEKRA projektu preporučilo za partnera Medical Park jeste njihova težnja ka kvalitetnom upravljanju u rehabilitaciji, a sve njihove klinike su sertifikovane i preko 90% njihovih pacijenata ih dalje preporučuje.  To sve obezbeđuju stručne službe za merenje kvaliteta, kontrolu i poboljšanje usluga.

U Medical Park spada dvanaest specijalističkih klinika i dva ambulantna zdravstvena centra za rehabilitaciju i prevenciju.

Oko 3.000 saradnika godišnje leči i neguje vše od 70.000 pacijenata u 2.500 sobe sa 2800 kreveta u sledećim indikacijama:

  • Neurologija
  • Ortopedija/ traumatologija/ sportska medicina
  • Interna medicina / kardiologija
  • Psihosomatika

Od 1977.godine Medical Park raste u kontinuitetu, stabilno i jedinstveno. Ukoliko želite možete Vašim radnim angažmanom možete pomoći  da se taj trend i nastavi.

Izaberite u koji tim želite da se pridružite i gde želite da pružite svoj doprinos da se pacijenti osećaju sigurno, bezbrižno i lagodno.

Klinika Medical Park Prien Kronprinz je priznata specijalistička klinika za rehabilitaciju i uz školsko medicinsko lečenje primenjuje i osteopatsku medicinu kao i akupunkturu. Zgrada raspolaže modernom medicinskom opremom, koja omogućava optimalnu dijagnostiku i odlične terapije za rehabilitaciju i prevenciju bolova. Klinika se nalazi u banjskom parku u srcu Priena na Kimskom jezeru. Tipični bavarski restorani, kafići i prodavnice su dostupni peške.

Medical Park Kimsko jezero, Bernau Felden – ortopedija, traumatologija i sportska medicina

Klinika Medical Park Kimsko jezero je priznata specijalistička klinika za rehabilitaciju i raspolaže najmodernijim dijagnostičkim i terapeutskim mogućnostima lečenja. Klinika je centar sportske medicije i primenjene dijagnostike učinka Olimpijskog trening centra Bavarske, licencirana od strane Nemačkog sportskog saveza. Ispred predivne panorame na Alpe, direktno na obali Kimskog jezera specijalistička klinika nudi ozdravljenje u središtu jednog od najlepših pejzaža Bavarske.

Medical Park Bad Rodach – neurologija, ortopedija

Klinika Medical Park Bad Rodach je priznata klinika za rehabilitaciju sa težištem na nezi nakon operacija kolena i kukova, nesreća i amputacija. U neurologiji se moždani udar, parkinson, post-polio-sindrom i Multiple Sklerose leče najmodernijim terapijama. Klinika ispunjava sve kriterijume sertifikacije za „Bolnicu bez bolova“ i 2007. godine je dobila sertifikat „Certkom – kvalifikovana terapija bola“. Zgrada se nalazi u lekovitoj banji Bad Rodach sa izvanredno dobrim kvalitetom vazduha i vode i vlastitim termalnim izvorom.

Medical Park Berlin Humboldtmühle – neurologija; ortopedija, traumatologija, traumatologija i sportska medicina; interna medicina i kardiologija; intenzivna medicina, faze B-D

Specijalistička klinika Medical Park Berlin Humboldtmühle je specijalistička klinika sa najmodernijom medicinskom tehnikom, veoma modernom opremom u medicinsko-terapeutskoj oblasti i prvoklasnim ambijentom i uslugom. Zgrada je partnerska klinika Charité i raspolaže sa pedeset interdisciplinarnih kreveta za intenzivnu negu i praćenje sa mogućnošću oživljavanja za neurološlku/kardiološku ranu rehabilitaciju. Klinika omogućava rehabilitaciju blizu mesta prebivališta u središtu glavnog grada direktno na Tegeler Fliesu.

Želite li da budete deo projekta Ekspertksa migracija? Ništa lakše, prijave su otvorene na ovom linku.