Ekspertska migracija

InterPersonnel BiH

O nama

Blue-Separator-Line-Image

DEKRA i DEKRA AKADEMIE su njemački brendovi poznati širom svijeta kao sinonim kvaliteta i pouzdanosti.

DEKRA

DEKRA je jedna od vodećih svjetskih kompanija u oblasti pružanja ekspertskih usluga, kako privatnim tako i korporativnim klijentima u više od 50 zemalja širom svijeta.

Preko 28.000 zaposlenih širom svijeta je posvećeno obezbeđivanju sigurnosti, kvaliteta i zaštiti životne sredine.

DEKRA Akademie

DEKRA Akademie jedna od najvećih privatnih obrazovnih kompanija u Nemačkoj. Svake godine više od 100.000 ljudi se oslanja na najviši kvalitet obrazovanja i obuke u cilju ostvarenja profesionalnog uspjeha.

Na 150 lokacija širom Njemačke obezbjeđuje se visoki kvalitet obuke s jedne strane i efikasnosti s druge strane. Zahvaljujući najsavremenijoj opremi za nastavu i učenje, odgovara se potrebama kupaca u svakodnevnim i profesionalnim prilikama.

DEKRA Akademie je prisutna u oblasti realizacije treninga i u drugim zemljama, kao npr. Francuska, Italija, Grčka, Danska i Mađarska, i konstantno i dinamično se širi i na druga tržišta.

InterPersonnel BiH

InterPersonnel BiH je partner projektu Ekspertska migracija kompanije DEKRA koji se sprovodi u Bosni i Hercegovini u saradnji sa InterPersonnel BiH koji pruža specijalizovane usluge kreirane po modelu u kom se osigurava kvalitetan i transparentan proces.

Model je definisan kroz usluge djelatnosti agencije za posredovanje pri zapošljavanju, jezičke i stručne obuke kandidata, kao i organizovanje telc ispita.

Ovim pragmatičnim pristupom se ostvaruje cjelovit i koherentan učinak.

Ekspertska migracija

Ekspertska migracija je projekat njemačke firme DEKRA i predstavlja pripremu medicinskih sestara i tehničara za rad u klinikama, centrima za rehabilitaciju i staračkim domovima u Njemačkoj.

Kontakt tel: 065 810 950