Online prezentacija DEKRA projekta Ekspertska Migracija 28.08.2020.

Ekspertska migracija je projekat nemačke firme DEKRA i predstavlja pripremu medicinskih sestara i tehničara za rad u klinikama, centrima za rehabilitaciju i domovima za negu starih u Nemačkoj.

Kako bismo mogli bolje da vas informišemo o svim mogućnostima koje projekat nudi, za sve zainteresovane medicinske sestre i tehničare organizovaćemo online prezentaciju projekta.

Cilj online prezentacije je približavanja projekta svim zainteresovanim medicinskim sestrama i tehničarima koji žele da rade u Njemačkoj. Učesnici prezentacije će biti upoznati sa svim detaljima koji čine projekat a i imaće mogućnost da postavljaju pitanja.

Prijava za učešće u projektu Ekspertska migracija

Prezentacija projekta biće organizovana u petak, 28. avgusta sa početkom u 17h. Okvirno vrijeme trajanja prezentacije je sat i po vremena.

Za prijavu je potrebno da u formi ispod ostavite vaše podatke.

Dan pre prezentacije stići će e-mail sa informacijama kako pristupiti platformi, kao i pristupni podaci za samu prezentaciju.

Neke od tema koje ćemo obraditi:

  • Uslovi za prijavu u projekat Ekspertka migracija;
  • Učenje njemačkog jezika;
  • Priprema za nostrifikaciju diplome;
  • Mogućnosti za online nastavu;
  • Povezivanje sa njemačkim medicinskim ustanovama.

Prijavite se za učeće na onlajn prezentaciji i saznajte kako sigurnim putem doći do cilja. Prijave su otvorene do 27. avgusta u 15h.

Kontakt telefon: 065810950

Ti pitaš, mi odgovaramao.

Prijavi se i saznaj sve o projektu Ekspertska migracija.