Prezentacija poslodavca „Klinikum Fürth“

Prezentacija poslodavca Klinikum Fürthće 13.novembra u Bijeljini gde će održati prezentaciju i predstaviti se svim zainteresovanima medicinskim radnicima. Tada će obaviti i  intervjue sa kandidatima koju su u DEKRA projektu. Ukoliko i kandidati i poslodavac budu zadovoljni ponuđenim, potpisaće ugovor o radu. Nakon položenog B2 nivoa nemačkog jezika, položenog nostrifikacinog ispita i dobijanja radne vize, izabrani kandidati počeće sa radom u ovoj istorijskoj klinici.

Budi i ti deo uspešne priče. Prijavi se i imaćeš prilike da radiš u nekim od najprestižnijih klinika iz Nemačke ili staračkim domovima. Mi ćemo obezbediti sve pripreme i stručnu podršku tokom čitavog procesa.

Donesi pravu odluku, prijavi se za Ekspertsku migraciju, projekat njemačke firme DEKRA..

Fürth Klinik  se nalazi u blizini Nürnberga. Njeni počeci vezuju se za polovinu 15. veka. Klinika se razvijala razvijajući svoje usluge, osoblje, ulagajući u moderne tehnologije i inovativne pristupe. Kako kažu u klinici: „Klinika Fürth je poput društvenog preduzeća u kome životno učenje igra ključnu ulogu.

Brzi napredak u zdravstvenom sektoru čini dalju kvalifikaciju neophodnom. Podrška ovom procesu učenja je jedan od centralnih zadataka našeg obrazovnog centra.“

Pozivamo Vas na prezentaciju Projekta Ekspertska migracija u Bijeljini. Iskoristi priliku da upoznaš jednog od poslodavaca, renomiranu kliniku Fürth, i saznaš sve što te ikada zanimalo o radu u Nemačkoj.

Prezentacija biće održana 13. novembra od 18 časova u trening centru na adresi Neznanih junaka 4.

Više informacija na: www.ekspertskamigracija.ba ili pozivom na broj: 065 810 950