Upoznajte ORPEA group – poslodavac iz Njemačke

Partner DEKRA projekta Ekspertska migracija ORPEA poseduje atraktivne i moderne sadržaje u koje spadaju:

  • 165 objekata
  • 17.422 kreveta za dojenje.

Vrhunski kvalitet

Našim kandidatima se pruža prilka da radi u ORPEA grupi koja je u periodu 2012-2018 u Njemačkoj proglašena kao najbolji njemački operater kućne njege.

ORPEA  gurpa je postala popularni regionalni brend. Dobar su susjed u regionu, koji stvara radna mjesta u regiji, a pri tome se zalažu za poverenje i simpatije, radeći istovremeno na obogaćivanju društvene interakcije.

Kvalifikovani i motivisani radnici

ORPEA Akademija našim kandidatima koji za nju počnu raditi nudi specijalne sisteme razvoja i obuke zaposlenih koji su jedinstveni u industriji, zbog čega njihovi zaposleni ostaju da rade kod njih. Iskoristite svoju šansu da se zaposlite u kompaniji u kojoj je se možete edukovati i obučiti kako bi mogli dalje napredovati u svojoj karijeri.

UPRAVLJANJE I VLASNIK

Tim iskusnih menadžera vodi kompaniju, a vlasnici grupe su dugoročno orijentisani investitori i kao takvi veoma su pouzdan partner DEKRA projekta.

Međunarodna povezanost

Ukoliko se zaposlite u Orpea grupi bićete obučeni da održavate konzistentan kvalitet na visokom nivou, koji podrazumeva implementaciju ORPEA procesa i standarda, kao i prilagođavanje regionalnim kulturama i propisima. Vodi se računa o stalnom upravljanju kvalitetom, kao i viisokim kvalitetom njege, usluga i smještaja.

Brendovi ORPEA GRUPE su:

  • Residence Group
  • Haus Edelberg
  • Peter Janssen Group
  • MediCare

Ukoliko se odlučite da radite za ovu grupu, opis vaših poslova bi bio sledeći:

Osiguranje individualne sestrinske brige o osobama kojima je potrebna njega u skladu sa konceptom kuće, smjernicom za njegu i modelom njege kao i QMH starijih osoba Wohnpark Weser GmbH;